Udgivelser


Herunder finder du ALLE mine udgivelser, som du gratis kan lytte til via Soundcloud. Afspilleren skal ikke installeres, og synes du om mine numre, kan de købes via iTunes eller streames på Spotify. Mine musikalske udgivelser afspejler ikke musikken jeg tager ud og spiller som DJ til arrangementer, medmindre man hyrer mig som artist.


Endless Road er min seneste single, som udkommer 01.05.2019. Musikken er skrevet af mig selv, og for mig betyder nummeret at man aldrig er "helt hjemme" i sit liv. Der er hele tiden nye veje, man bliver ført ned af, og livet er under konstant forandring.

For mig er nummeret en sejr. I 2017 og 2018 blev jeg ramt af stress, udviklede en OCD sygdom og fik en diskusprolaps. Til trods for det har jeg kæmpet mig tilbage til livet og er ved at finde dets værdier igen, men det er ikke bare en almindelig rejse, det er en konstant udvikling af en selv.


Min single Don't Ever Let Me Go, som udkom i 2018. Tekst og melodi er skrevet af mig selv, men vokalerne har Rikke Ganer Tolsøe hjulpet mig med. Hun synger fantastisk og finder den lidt dystre og melankolske stemme frem. Nummeret handler om min psykiske nedtur i 2018, men også det at have en person tæt på sig, som hjælper med at holde ekstra fast når det virkelig gælder. Nummeret er skrevet til min kone Maria, og uden hende ville der ikke være meget tilbage af mig den dag i dag. Vi skal huske at værdsætte alle de gaver vi får og har her i livet, for en dag er det hele forbi, og man ved kun hvad det er man har mistet, når man har mistet det.


Dette er min første single D3scribing Th3 Wat3rs, som jeg udgav efter jeg netop havde etableret mit bedroom studie. Nummeret beskriver den dystre  virkelighed man er i, når man rammes af stress. Nummeret har været med til at bearbejde stressen, og titlen på dette nummer beskriver vist også det hele, især når man ikke kan svømme.