Bryllups DJ


Når I skal giftes er der mange ting, der skal styr på; brudekjolen, beliggenhed, kirke, bryllupskagen, taler, indslag, menuen og meget meget mere. Men som brudepar ønsker man sig også, at de sidste timer man deler på denne virkelig særlige dag bliver husket og skrevet ind som et evigt minde, sammen med de bedste venner og sin nære familie. 

Jeg har spillet til et utal af bryllupper, og der har ikke været ét eneste bryllup, som har været ens. Jeg elsker at være bryllups DJ. Det helt særlige ved det er, at jeg kan tilrettelægge musikken efter Jeres ønsker som brudepar.

Når I booker mig som bryllups DJ, så er der tænkt over detaljen, ikke kun i forhold til musikken men i høj grad også over udsmykningen. Stemningen er ét og alt, og det kan ikke kun løftes af musikken, men den skal løftes i direkte dialog med Jer som brudepar. Temaer, udsmykning, farver, dekorationer, stil og musik genre.

Nedenfor kan I se et udsnit af billeder over hvilke forskellige stilarter, jeg har spillet til, men det skal også give Jer idéer til, hvordan et farvetema og forskellige lokationer kan have en stor indflydelse på Jeres bryllup.Her vi på Kokkedal slot til bryllup. Et meget traditionelt tema i blåt og pink.

Et hyggeligt rustikt tema på Pakhus Bryggen.

Bryllup på Langelinie Pavilionen - 300 balloner i loftet.

Bryllup i Frihedens Idrætcenter.