DJ/Lyd/Lys


Gaius Entertainment er DJ, lys og lyd udlejning, og det spænder bredt - lige fra udlejning af DJ pult til afholdelse af bryllupper, firmafester og andet.

Jeg har mere end 20 års erfaring indenfor dj, lys og lyd. Der er aldrig to events som er ens, og derfor mener jeg heller ikke, at man kan standardisere de forskellige events og selskaber.

 For mig er det essentielt at man støtter op om kunstnerne. Derfor streamer jeg aldrig musik via sociale medier såsom YouTube eller Spotify. Til gengæld har jeg altid Wifi med mig, og kan altid skaffe den musik jeg ikke umiddelbart har via Beatport og iTunes, så du vil aldrig få ‘nej’ til et musikønske.

I min optik skal du som kunde altid tages med på råd. Dette er med til at sikre, at dit selskab bliver en større succes og oplevelse for gæsterne.

Fleksibilitet = Succes!

Det er dig, som arrangør, der beskriver hvad temaet er for din fest eller arrangement og mig, som DJ, der støber en lækker musikmenu sammen. Jeg siger ALDRIG nej til musikønsker, med mindre der er restriktioner fra arrangøren.

Nedenfor kan du finde informationer om, hvilke systemer jeg benytter, og så kan du samtidig på en ide om, hvad jeg kan, og om du ville kunne lide mig som DJ.